OsteoDenx® si Lactoferrin Gold 1.8®
ajung in Romania!

OsteoDenx® este un produs inovator de bio-realimentare osoasă și articulară, care ajută la susținerea și consolidarea unui sistem osos sănătos. Această formulă dovedită clinic este alimentată de complexul Syno-PORTIN®, un sistem de livrare țintă a nutrienților, compus din lactoferină provenită din lapte, imbogațită cu ribonuclează, cunoscută sub denumirea de tehnologia R-ELF.

Spre deosebire de suplimentele tradiționale de vitamine sau minerale, care s-ar putea să nu fie absorbite sau integrate in mod corespunzător in organism, complexul Syno-PORTIN® ajută ca livrarea nutrienților osoși și articulari sa se faca țintit in membrana sinovială. În consecință, OsteoDenx® sprijină echilibrul optim de nutrienți în oase și articulații, menține o densitate minerală osoasă sănătoasă și consolidează integritatea cartilajului articular. Tehnologia inovatoare din spatele OsteoDenx® este susținută de mai multe brevete americane cu date publicate in reviste medicale de referință.  

Lactoferrin Gold 1.8® este primul supliment nutritiv de lactoferina multi-brevetat, ultra-pur și biofunctional, de pe piata. Numai lactoferina din Lactoferrin Gold 1.8® este supusa procesului patentat de tratament pentru reducerea contaminarilor (TCR), rezultand o proteina foarte puternica și pura. Formula unica este in continuare fortificata cu un amestec interactiv de co-factori, vitamine și minerale - in dozele si proportiile optime - pentru a potența lactoferina (TCR) si pentru a oferi beneficii maxime pentru sanatate.

OsteoDenx® si Lactoferrin Gold 1.8®
ajung in Romania!

Povestea Biodart începe cu dorința de a promova un stil de viață sănătos și activ, prin implementarea pe piața din România a produselor noastre revoluționare și prin conectarea consumatorilor noștri cu teoria bioQuad.

Revolutionarele produse de pe piata internationala bazata pe multi-potenta proteina Lactoferrin, acum disponibile in Romania. Afla mai multe despre produsele noastre si ceea ce le pune in varful industriei!

SURSĂ PURĂ

Produsele noastre sunt compuse din ingrediente 100% naturale.

PROCES BREVETAT

Metode inovatoare de activare a moleculelor.

FORMULĂ DOVEDITĂ ȘTINȚIFIC

Susținută de cercetări și studii clinice.

CALITATE PREMIUM

Produse testate pentru a oferi o calitate superioară.

EDUCAȚIE

Educatie despre corpul uman și importanța produselor Bio-Replenishment prin prisma partenerilor noștri, BioQuad.

VĂ STĂM LA DISPOZIȚIE

Împreună, pentru o comuinitate activă și sănătoasă.

OsteoDenx® si Lactoferrin Gold 1.8®
ajung in Romania!

Conectează-te cu noi pe rețelele de socializare:

Produsele noastre beneficiază de certificarea programului INFORMED-SPORT, care se ocupă cu verificarea si testarea produselor nutritive sau a suplimentelor precum OsteoDenx® și Lactoferrin Gold 1.8® împotriva a peste 160 de substanțe interzise de către World Anti-Doping Agency (WADA).

Experții recomandă în general numai folosirea suplimentelor nutritive care sunt susținute și care fac parte din programul INFORMED-SPORT și INFORMED-CHOICE, iar noi suntem foarte mândri cu distribuția acestor produse, atestate de acest program.