Sold out

Inclusiv TVA

 

Plătește în siguranță cu

 • Descriere
 • Date suplimentare
 • FAQ
 • Contact

OsteoDenx® este un produs puternic pentru bio-realimentarea oaselor și a articulațiilor, care susține și fortifică sistemul scheletic. Formula sa conține Complexul Syno-PORTIN®, un sistem de livrare punctuală a nutrienților, pe bază de lactoferină îmbogățită cu ribonuclează derivată din lapte (R-ELF). Spre deosebire de suplimentele tradiționale pe bază de vitamine/minerale, care este posibil să nu fie absorbite sau integrate în mod corespunzător, Complexul Syno-PORTIN® contribuie la furnizarea de nutrienți benefici pentru oase și articulații acolo unde este nevoie de aceștia - în sinoviu. Prin urmare, OsteoDenx® promovează echilibrul optim de nutrienți în oase și articulații, menține sănătoasă densitatea minerală a oaselor și consolidează integritatea cartilajului articulațiilor. Tehnologia inovatoare din spatele produsului OsteoDenx® este susținută de mai multe brevete americane.

Specificații

 • Fiecare cutie conține 30 de capsule
 • (2 blistere cu 15 capsule per blister

 

Beneficii pentru sănătate*

 • Promovează formarea de țesut osos sănătos*
 • Susține densitatea minerală sănătoasă a oaselor*
 • Protejează, lubrifiază și îmbracă articulațiile*
 • Menține flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor*
 • Sporește absorbția elementelor nutritive în osoase și articulații*

 

Certificare Informed-Choice

Informed-Choice este un program terț independent de asigurare a calității, ce servește industria nutriției sportive. Fiecare lot de OsteoDenx® este testat pentru substanțe interzise; produsele sunt supuse unor testări riguroase, la un laborator acreditat ISO17025, pentru a oferi cel mai înalt nivel de asigurare că aceste produse sunt sigure pentru sportivi.

Mod de utilizare
Consumați zilnic 1 (una) capsulă pe cale orală cu sau fără alimente, de preferință la ora de culcare. In prima lună de utilizare se poate administra o doză dublă, respectiv 2 capsule/zi.
 

Condiții de depozitare

A nu se expune la căldură excesivă, umiditate sau lumina directă a soarelui.

A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și rece, în ambalajul origina

Atenționări

Dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente, dacă sunteți gravidă sau alăptați consultați un medic înainte de a lua acest supliment sau orice alt supliment alimentar.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

OsteoDenx®- Ştiinţă

Ce este bio-realimentarea?

Bio-realimentările sunt molecule bio-active produse și consumate în mod regulat de organismal nostru. Exemple de astfel de bio-realimentari includ insulina, hormoni, lactoferina, ribonucleaza. Aceste molecule reglează metabolismul și mențin echilibrul fiziologic sau „homeostazia”. Orice deficiență sau disfuncție a realimentării bilologice se manifestă ca tulburări, boală sau chiar deces.

Ce este OsteoDenx®?

OsteoDenx® este un produs de bio-realimentare unic care susține întregul sistem scheletic. Formula sa conține complexul Syno-PORTIN, un nou sistem de livrare țintă a nutrienților alimentat de lactoferină îmbogățită cu ribonuclează (R-ELF). Acesta ajută la absorbția, transportul și livrarea de nutrienți esențiali în oase și articulatii.

Ce este lactoferina îmbogățită cu ribonucleoză (R-ELF)?

Lactoferina și ribonucleaza sunt proteine produse în mod natural în interiorul organismului. Ele co-există în lapte și în alte fluide biologice, ca molecule de reglare esențiale, cu rol specific în diverse căi fiziologice. Din perspectiva sistemului scheletic, aceste proteine combinate ajută la formarea țesutului osos sănătos și la menținerea articulațiilor sănătoase.

Care sunt beneficiile pentru sănătate ale administrării OsteoDenx®?

Aportul regulat de OsteoDenx® ajută la formarea țesutului osos sănătos, sprijinind densitatea osoasă sănătoasă, protejând și ungând articulațiile și îmbunătățind absorbția substanțelor nutritive esențiale. *

De ce este OsteoDenx® unic?

Tehnologia din OsteoDenx® este susținută de cei peste 30 de ani de cercetare științifică, 2 studii clinice umane cu rezultate publicate in reviste medicale de referință și 4 brevete americane. OsteoDenx® se distinge de alte vitamine sau suplimente generice de pe piata, pentru că intervine si ajută de fapt procesul de formare a țesutului osos și de lubrifiere a articulațiilor. În completarea acestui proces natural de formare și reparare osoasa, OsteoDenx® contribuie la menținerea unor oase și articulații puternice și sănătoase de-a lungul vieții*.

Cum este fabricat OsteoDenx®?

OsteoDenx® este fabricat în Europa într-o unitate de producție certificată de guvern, care respectă standardele actuale de fabricare (cGMP). Doar ingredientele de cea mai înaltă calitate sunt obținute și testate de către terți pentru puritate. Toate ingredientele sunt supuse de asemenea unor teste minuțioase în fiecare etapă a procesului de producție, rezultând cel mai sigur produs și de cea mai înaltă calitate.

Siguranță OsteoDenx®

Care sunt efectele secundare ale administrării OsteoDenx®?

Nu s-au raportat efecte secundare urmare a administării de OsteoDenx®. Cu toate acestea, dacă se observă un disconfort consumând OsteoDenx®, opriți imediat administrarea și consultați medicul sau specialistul.

Persoanele cu intoleranță la lactoză pot lua OsteoDenx®?

Da. Nu există lactoză în OsteoDenx®.

Persoanele cu alergie la proteine ​​din lapte pot lua OsteoDenx®?

Da. Proteinele din lapte care sunt asociate cu reacțiile alergice sunt: cazeina, derivații de cazeină (pe bază de sodiu și / sau calciu), lactalbumina, beta-lactoglobulina și albumina serică bovină. R-ELF nu aparține acestui grup de alergeni din lapte. Din câte știm, nu au fost raportate niciun fel de reacții alergice la proteine din lapte mediate sau asociate R-ELF, la subiecți umani. Cu toate acestea, dacă persoana suferă de vreo afecțiune medicală (inclusiv orice alergie la proteinele din lapte), este recomandabil să se consulte cu medicul sau specialistul înainte de a consuma acest supliment sau orice alt supliment alimentar.

Persoanele cu intoleranță la gluten și / sau soia pot lua OsteoDenx®?

Da. Nu există gluten sau soia în OsteoDenx®.

Femeile însărcinate pot să ia OsteoDenx®?

Da, o femeie însărcinată poate lua OsteoDenx®. Cu toate acestea, o femeie care suferă de vreo afecțiune medicală sau care este insărcinată ar trebui să consulte medicul înainte de a consuma acest produs sau orice alt supliment.

Copiii pot lua OsteoDenx®?

Da, un copil cu vârsta de peste 4 ani poate lua OsteoDenx®. Cu toate acestea, este recomandat să consultați medicul înainte de a-i administra copilului acest supliment sau a orice alt supliment alimentar.

OsteoDenx® - Instrucțiuni de utilizare

Care este doza optimă recomandată de administrare a OsteoDenx®

OsteoDenx® oferă beneficii maxime pentru sănătate atunci când sunt administrate conform recomandărilor de pe ambalaj. Cu toate acestea, în funcție de stilul de viață al persoanei, vârsta și starea de sănătate, creșterea dozei la 2 sau 3 capsule pe zi ar putea benefica pentru anumite persoane.

OsteoDenx® trebuie luat cu alimente sau pe stomacul gol? în timpul zilei sau la culcare?

Este recomandat să luați OsteoDenx® la culcare cu sau fără alimente (deoarece metabolismul mineral este cel mai activ în timpul somnului).

OsteoDenx® poate fi luat concomitent cu alte suplimente alimentare?

Da. OsteoDenx® poate fi luat împreună cu alte suplimente alimentare

OsteoDenx® nu trebuie administrat cu anumite tipuri de medicamente?

Dacă o persoană are o afecțiune medicală (se afla în cadrul unui tratament medicamentos), este recomandabil să se consulte medicul înainte de a consuma acest supliment sau orice alt supliment.

OsteoDenx® poate fi luat împreună cu băuturi alcoolice?

Nu. Cu toate acestea, OsteoDenx® poate fi distanțat cu cel puțin 12 ore înainte sau după consumul de băuturi alcoolice.

OsteoDenx® poate fi luat împreună cu băuturi calde sau alimente?

Nu. Deși OsteoDenx® este relativ stabil la temperaturi ridicate este bine să nu consumăm acest supliment proteic cu alimente sau bauturi calde.

Vă mulțumim pentru interesul dvs. pentru Biodart-Wellness și produsele noastre! Pentru un răspuns rapid la multe dintre întrebările dvs., vă rugăm să consultați secțiunea noastră de întrebări frecvente. Dacă nu găsiți răspunsul la întrebarea dvs., atunci puteți ajunge la noi într-unul din următoarele moduri:

Telefon

Serviciu clienți
L-V: 9:00 - 17:00
+40 722 339 259

Adresa

Veteco Interservices SRL
Piata Presei Libere nr. 1, Piața Presei Libere 1, București 014034

Descriere

OsteoDenx® este un produs puternic pentru bio-realimentarea oaselor și a articulațiilor, care susține și fortifică sistemul scheletic. Această formulă dovedită clinic este susținută de Complexul Syno-PORTIN®, un sistem de livrare punctuală a nutrienților, pe bază de lactoferină îmbogățită cu ribonuclează derivată din lapte (R-ELF). Spre deosebire de suplimentele tradiționale pe bază de vitamine/minerale, care este posibil să nu fie absorbite sau integrate în mod corespunzător, Complexul Syno-PORTIN® contribuie la furnizarea de nutrienți benefici pentru oase și articulații acolo unde este nevoie de aceștia - în sinoviu. Prin urmare, OsteoDenx® promovează echilibrul optim de nutrienți în oase și articulații, menține sănătoasă densitatea minerală a oaselor și consolidează integritatea cartilajului articulațiilor. Tehnologia inovatoare din spatele produsului OsteoDenx® este susținută de mai multe brevete americane.

 

Specificații

-Fiecare cutie conține 30 de capsule

-(2 blistere cu 15 capsule per blister)

Beneficii pentru sănătate*

-Promovează formarea de țesut osos sănătos*

-Susține densitatea minerală sănătoasă a oaselor*

-Protejează, lubrifiază și îmbracă articulațiile*

-Menține flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor*

-Sporește absorbția elementelor nutritive în osoase și articulații*

Recomandat de atleti

+ Produs Certificat

Date suplimentare

Specificații

-Fiecare cutie conține 30 de capsule

-(2 blistere cu 15 capsule per blister)

Beneficii pentru sănătate*

-Promovează formarea de țesut osos sănătos*

-Susține densitatea minerală sănătoasă a oaselor*

-Protejează, lubrifiază și îmbracă articulațiile*

-Menține flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor*

-Sporește absorbția elementelor nutritive în osoase și articulații*

FAQ

Utilizare recomandata
Luați 1 (UNA) capsula pe gura zilnic cu sau fara alimente, de preferinta la culcare. Luati dubla portie in prima luna de utilizare.
 
Depozitare
Nu vă expuneti la caldura excesiva, umiditate sau lumina directa a soarelui.
Pastrati la temperatura camerei, in loc uscat si rece.
 
Avertismente
Dacă sunteti alergic la oricare dintre aceste ingrediente, sunteti gravida sau alaptati consultati un medic inainte de a lua acest sau orice alt supliment alimentar. A nu se lasa la indemana copiilor.

OsteoDenx®- Ştiinţă

Ce este bio-realimentarea?

Bio-realimentările sunt molecule bio-active produse și consumate în mod regulat de organismal nostru. Exemple de astfel de bio-realimentari includ insulina, hormoni, lactoferina, ribonucleaza. Aceste molecule reglează metabolismul și mențin echilibrul fiziologic sau „homeostazia”. Orice deficiență sau disfuncție a realimentării bilologice se manifestă ca tulburări, boală sau chiar deces.

Ce este OsteoDenx®?

OsteoDenx® este un produs de bio-realimentare unic care susține întregul sistem scheletic. Formula sa conține complexul Syno-PORTIN, un nou sistem de livrare țintă a nutrienților alimentat de lactoferină îmbogățită cu ribonuclează (R-ELF). Acesta ajută la absorbția, transportul și livrarea de nutrienți esențiali în oase și articulatii.

Ce este lactoferina îmbogățită cu ribonucleoză (R-ELF)?

Lactoferina și ribonucleaza sunt proteine produse în mod natural în interiorul organismului. Ele co-există în lapte și în alte fluide biologice, ca molecule de reglare esențiale, cu rol specific în diverse căi fiziologice. Din perspectiva sistemului scheletic, aceste proteine combinate ajută la formarea țesutului osos sănătos și la menținerea articulațiilor sănătoase.

Care sunt beneficiile pentru sănătate ale administrării OsteoDenx®?

Aportul regulat de OsteoDenx® ajută la formarea țesutului osos sănătos, sprijinind densitatea osoasă sănătoasă, protejând și ungând articulațiile și îmbunătățind absorbția substanțelor nutritive esențiale. *

De ce este OsteoDenx® unic?

Tehnologia din OsteoDenx® este susținută de cei peste 30 de ani de cercetare științifică, 2 studii clinice umane cu rezultate publicate in reviste medicale de referință și 4 brevete americane. OsteoDenx® se distinge de alte vitamine sau suplimente generice de pe piata, pentru că intervine si ajută de fapt procesul de formare a țesutului osos și de lubrifiere a articulațiilor. În completarea acestui proces natural de formare și reparare osoasa, OsteoDenx® contribuie la menținerea unor oase și articulații puternice și sănătoase de-a lungul vieții*.

Cum este fabricat OsteoDenx®?

OsteoDenx® este fabricat în Europa într-o unitate de producție certificată de guvern, care respectă standardele actuale de fabricare (cGMP). Doar ingredientele de cea mai înaltă calitate sunt obținute și testate de către terți pentru puritate. Toate ingredientele sunt supuse de asemenea unor teste minuțioase în fiecare etapă a procesului de producție, rezultând cel mai sigur produs și de cea mai înaltă calitate.

Siguranță OsteoDenx®

Care sunt efectele secundare ale administrării OsteoDenx®?

Nu s-au raportat efecte secundare urmare a administării de OsteoDenx®. Cu toate acestea, dacă se observă un disconfort consumând OsteoDenx®, opriți imediat administrarea și consultați medicul sau specialistul.

Persoanele cu intoleranță la lactoză pot lua OsteoDenx®?

Da. Nu există lactoză în OsteoDenx®.

Persoanele cu alergie la proteine ​​din lapte pot lua OsteoDenx®?

Da. Proteinele din lapte care sunt asociate cu reacțiile alergice sunt: cazeina, derivații de cazeină (pe bază de sodiu și / sau calciu), lactalbumina, beta-lactoglobulina și albumina serică bovină. R-ELF nu aparține acestui grup de alergeni din lapte. Din câte știm, nu au fost raportate niciun fel de reacții alergice la proteine din lapte mediate sau asociate R-ELF, la subiecți umani. Cu toate acestea, dacă persoana suferă de vreo afecțiune medicală (inclusiv orice alergie la proteinele din lapte), este recomandabil să se consulte cu medicul sau specialistul înainte de a consuma acest supliment sau orice alt supliment alimentar.

Persoanele cu intoleranță la gluten și / sau soia pot lua OsteoDenx®?

Da. Nu există gluten sau soia în OsteoDenx®.

Femeile însărcinate pot să ia OsteoDenx®?

Da, o femeie însărcinată poate lua OsteoDenx®. Cu toate acestea, o femeie care suferă de vreo afecțiune medicală sau care este insărcinată ar trebui să o consulte medicul înainte de a consuma acest produs sau orice alt supliment.

Copiii pot lua OsteoDenx®?

Da, un copil cu vârsta de peste 4 ani poate lua OsteoDenx®. Cu toate acestea, este recomandat să consultați medicul înainte de a-i administra acest supliment sau a oricea alt supliment alimentar.

OsteoDenx® - Instrucțiuni de utilizare

Care este doza optimă recomandată de administrare a OsteoDenx®

OsteoDenx® oferă beneficii maxime pentru sănătate atunci când sunt administrate conform recomandărilor de pe ambalaj. Cu toate acestea, în funcție de stilul de viață al persoanei, vârsta și starea de sănătate, creșterea dozei la 2 sau 3 capsule pe zi ar putea benefica pentru anumite persoane.

OsteoDenx® trebuie luat cu alimente sau pe stomacul gol? în timpul zilei sau la culcare?

Este recomandat să luați OsteoDenx® la culcare cu sau fără alimente (deoarece metabolismul mineral este cel mai activ în timpul somnului).

OsteoDenx® poate fi luat concomitent cu alte suplimente alimentare?

Da. OsteoDenx® poate fi luat împreună cu alte suplimente alimentare

OsteoDenx® nu trebuie administrat cu anumite tipuri de medicamente?

Dacă o persoană are o afecțiune medicală (se afla în cadrul unui tratament medicamentos), este recomandabil să se consulte medicul înainte de a consuma acest supliment sau orice alt supliment.

OsteoDenx® poate fi luat împreună cu băuturi alcoolice?

Nu. Cu toate acestea, OsteoDenx® poate fi distanțat cu cel puțin 12 ore înainte sau după consumul de băuturi alcoolice.

OsteoDenx® poate fi luat împreună cu băuturi calde sau alimente?

Nu. Deși OsteoDenx® este relativ stabil la temperaturi ridicate este bine să nu consumăm acest supliment proteic cu alimente sau bauturi calde.

Contact

Vă mulțumim pentru interesul dvs. pentru Biodart-Wellness și produsele noastre! Pentru un răspuns rapid la multe dintre întrebările dvs., vă rugăm să consultați secțiunea noastră de întrebări frecvente. Dacă nu găsiți răspunsul la întrebarea dvs., atunci puteți ajunge la noi într-unul din următoarele moduri:

Telefon

Serviciu clienți
L-V: 9:00 - 17:00
+40 722 339 259

Adresa

Veteco Interservices SRL
Piata Presei Libere nr. 1, Piața Presei Libere 1, București 014034

Anul trecut în noiembrie cu ocazia Congresului AMVAC 2018, am aflat pentru prima dată despre cercetările științifice si studiile clinice ale lactoferinei îmbogățite cu ribonuclează, complexul R-ELF, activ in OsteoDenx®, care ajută la remodelarea osoasă și la menținerea articulațiilor sănătoase.

M-a interesat produsul întrucât sufăr de dureri cronice, de mica intensitate, datorate unor fracturi traumatice multiple și am suferit 9 intervenții chirurgicale reconstructive la ambele picioare. La acest congres, profesorul Dr. Narain Naidu a observat disconfortul meu și mi-a sugerat să încerc OsteoDenx®. Am fost sceptic la inceput. Cu toate acestea, aflând despre beneficiile R-ELF asupra corpului uman, am început să iau OsteoDenx®. Sincer, nu aveam nicio așteptare. După ce am luat OsteoDenx®o perioadă de timp, durerile mele articulare au dispărut într-o anumită măsură și problemele mele de mobilitate s-au rezolvat. Interesant este că, la vremea respectivă, nu am realizat beneficiile pentru sănătate ale produsului - îmi revenisem la stilul de viață obișnuit și activ! În momentul în care am rămas fără acest produs, ceva m-a lovit ca o tonă de cărămizi! De nicăieri durerile mele articulare au început să reapară. În orele dimineții, articulațiile mele rămaneau înțepenite timp de aproximativ 20-30 de minute. Am avut senzația de arsură în articulații, ca și cum aș merge pe cărbune cald. Așa că am reînceput imediat administrarea de OsteoDenx® și din nou durerea articulară a dispărut încet și mobilitatea mi s-a îmbunătățit semnificativ. Mi-am dat atunci seama și de starea mea generală de bine. Am fost total surprins de faptul ca acest supliment nutritiv natural a putut să funcționeze atât de bine în cazul meu! "

 

Dr. Victor Caragea

Director Tehnic Medical

Anul trecut în noiembrie cu ocazia Congresului AMVAC 2018, am aflat pentru prima dată despre cercetările științifice si studiile clinice ale lactoferinei îmbogățite cu ribonuclează, complexul R-ELF, activ in OsteoDenx®, care ajută la remodelarea osoasă și la menținerea articulațiilor sănătoase.

M-a interesat produsul întrucât sufăr de dureri cronice, de mica intensitate, datorate unor fracturi traumatice multiple și am suferit 9 intervenții chirurgicale reconstructive la ambele picioare. La acest congres, profesorul Dr. Narain Naidu a observat disconfortul meu și mi-a sugerat să încerc OsteoDenx®. Am fost sceptic la inceput. Cu toate acestea, aflând despre beneficiile R-ELF asupra corpului uman, am început să iau OsteoDenx®. Sincer, nu aveam nicio așteptare. După ce am luat OsteoDenx®o perioadă de timp, durerile mele articulare au dispărut într-o anumită măsură și problemele mele de mobilitate s-au rezolvat. Interesant este că, la vremea respectivă, nu am realizat beneficiile pentru sănătate ale produsului - îmi revenisem la stilul de viață obișnuit și activ! În momentul în care am rămas fără acest produs, ceva m-a lovit ca o tonă de cărămizi! De nicăieri durerile mele articulare au început să reapară. În orele dimineții, articulațiile mele rămaneau înțepenite timp de aproximativ 20-30 de minute. Am avut senzația de arsură în articulații, ca și cum aș merge pe cărbune cald. Așa că am reînceput imediat administrarea de OsteoDenx® și din nou durerea articulară a dispărut încet și mobilitatea mi s-a îmbunătățit semnificativ. Mi-am dat atunci seama și de starea mea generală de bine. Am fost total surprins de faptul ca acest supliment nutritiv natural a putut să funcționeze atât de bine în cazul meu! "

 

Dr. Victor Caragea

Director Tehnic Medical

Produsele noastre se pot găsi și în farmaciile "Pharma Care"

Produsele noastre se pot găsi și în farmaciile "Pharma Care"

Produsele noastre se pot găsi și în farmaciile "Pharma Care"