Ce este Lactoferrin Gold 1.8® ?

Lactoferina (LF) este o glicoproteină, cu greutate moleculară cuprinsă între 75 și 80-kDa, ce joacă un rol esențial pentru supraviețuire, creștere și reproducere. ADN-ul uman conține o genă specifică codificată pentru a produce LF. Acestă glicoproteină de bio-realimentare este secretată și consumată continuu, în timpul activităților metabolice zilnice. În mod normal organismul uman are o rată de reînnoire a LF de 60 mg/zi, iar capacitatea de a suplimenta LF se diminuează începând cu vârsta de 30 de ani. Stilul de viață, stresul, sportul, sexul, exercițiile fizice și factorii poluanți din mediu influențează nivelul LF din organismul nostru.

 

Beneficii Lactoferrin Gold 1.8®

  • Stimularea imunității și întărirea sistemului de apărare (Sistem imunitar)
  • Menținerea sănătății florei intestinale și absorpția nutrienților (Sistem digestiv)
  • Reglarea sistemului oxidativ și sinteza de ATP (Sistem respirator)
  • Transportul fierului și sinteza de hemoglobină (Sistem circulator)
  • Susținerea metabolismului osos și homeostaziei mineralelor (Sistem scheletic)
  • Menținerea sarcinii / creșterea și dezvoltarea fetală (Sistem reproducător)

 

Molecula Vieții

Lactoferina (LF) este „Molecula Vieții”, cea care conduce spermatozoizii către ovul. LF facilitează toate etapele sarcinii de la concepție până la formarea fătului, creșterea și dezvoltarea neonatală. LF este integrată în structurile de aparare proprii ale organismului, fiind întâlnită în diferite secreții ale suprafețelor mucoaselor. Există 29 de tipuri diferite sau analogi ai LF, fiecare cu o funcție specifică. Fiind componentă activă a celulelor sanguine albe (neutrofile), LF reglează răspunsul inflamator. Receptorii specifici ai LF prezenți în monocite, macrofage și limfocite modulează răspunsul de apărare al organismului gazdă, prin activarea în cascadă a acestor celule imune.

Caracteristicile produsului

Aprobat pentru sportivi

Informed-Sport este un program terț independent de asigurare a calității care servește industria nutriției sportive. Fiecare lot de Lactoferrin Gold 1.8® este testat pentru substanțe interzise în cadrul Programului Informed-Sport; produsele sunt supuse unor testări riguroase la un laborator acreditat ISO17025 pentru a oferi cel mai înalt nivel de asigurare că aceste produse sunt sigure pentru sportivi.

Proces de purificare brevetat

Puritatea lactoferinei din fiecare capsulă de Lactoferrin Gold 1.8® este inegalabilă. Proteina este derivată folosind sistemul de Tratament pentru reducerea contaminanților (TCR), care îndepărtează eficient microorganismele și endotoxinele din lapte. S-a dovedit că TCR produce o proteină mai pură, bio-funcțională. Acest proces de decontaminare natural, cu mai multe niveluri, de calitate alimentară, este susținut de mai multe brevete și aparține exclusiv grupului Naidu.

Multi-funcțional

"Formula Lactoferrin Gold 1.8® este susținută de decenii de cercetări științifice și studii clinice". Fiecare ingredient a fost selectat cu atenție, în raporturi specifice, pentru a oferi suport imunitar și gastrointestinal direcționat. Formula puternică conține 60 mg lactoferină ultra pură, combinată cu raporturi ideale de inulină, lecitină, extract de rădăcină de curcuma și Vitamina C pentru rezultate optime.

Natural - fără organisme modificate genetic

Accentul pus pe puritate si calitate începe cu materia primă. Lactoferina din lapte folosită în Lactoferrin Gold 1.8® este provenită din Noua Zeelandă, unde vacile de lapte sunt crescute fără hormoni, antibiotice, organisme modificate genetic, într-un mediu natural de pășune verde. Starea de sănătate a acestor animale este inspectată regulat și certificată de Ministerul Sănătății din Noua Zeelandă.

Fără lactoză & fără gluten

Formula Lactoferrin Gold 1.8® nu conține gluten sau lactoză. Multe lactoferine comerciale folosesc proteine care au fost extrase din zer (un produs secundar al brânzei) sau printr-o procesare la cald (care poate denatura proteina). În schimb, lactoferina folosită în Lactoferrin Gold 1.8® provine din lapte colectat în condiții de prelucrare aseptică, la rece. Laptele este fracționat, ultra-filtrat și lactoferina fără lactoză este izolată prin cromatografie. Aceasta este urmată de uscarea prin congelare pentru a păstra activitatea biologică multifuncțională.

Calitate Premium

Lactoferrin Gold 1.8® este fabricată în Europa într-o unitate de producție certificată guvernamental, care respectă standardele actuale de fabricație (cGMP). Doar ingredientele de cea mai înaltă calitate sunt obținute și testate de către terți pentru puritate. Toate ingredientele sunt, de asemenea, supuse unor teste minuțioase în fiecare etapă a procesului de producție, rezultând cel mai sigur produs și de cea mai înaltă calitate.

Video - Lactoferrin Gold 1.8 ®

Produsele noastre se pot găsi și în farmaciile "Pharma Care"