Ce este Osteodenx®?

“OsteoDenx® este un produs unic, primul din această clasă, bazat pe decenii de cercetare științifică, susținut de 4 brevete americane cu date publicate în reviste medicale de referință. Într-un studiu clinic aprobat de IRB, la persoanele voluntare cărora li s-a administrat OsteoDenx timp de 6 luni, s-a observat creșterea semnificativă a formării țesutului osos, optimizarea resorbției osoase și îmbunătățirea stării cartilajului articular, după cum arată markerii metabolici*.”

Beneficii OsteoDenx®

  • Ajută formarea țesutului osos sănătos
  • Susține densitatea minerală osoasă sănătoasă
  • Protejează, lubrifiază și amortizează articulațiile
  • Menține flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor
  • Reduce stresul oxidativ celular
  • Îmbunătățește absorbția nutrienților in oase și articulații

Syno-PORTIN®

Syno-PORTIN®, componenta bio-activă de bază a OsteoDenx®, este un complex multi-funcțional protejat de brevete, ce conține tehnologia R-ELF, o tehnologie inovatoare, dovedită clinic. Aceată formulă de bio-realimentare conține un amestec sinergic de Lactoferină îmbogățită cu Ribonuclează (R-ELF), peptide de colagen, vitamine specifice osoase (D3, K1 și folat), minerale (cupru, magneziu și seleniu), Boswellia și Resveratrol, pentru a oferi un suport osteo-articular avansat*.

COMPLEXUL BIOACTIV MULTIPATENTAT R-ELF

Lactoferina (LF) și ribonucleaza (RNase) co-există în lapte și alte fluide biologice și sunt molecule de reglare esențiale în diferite căi fiziologice. Din perspectiva metabolismului osos, ambele proteine generează efecte în mod individual, ca agenți anabolici (formare de os și cartilaj) și ca agenți anti-resorbție în timpul procesului de îmbătrânire, bolilor și proceselor de recuperare.

Sinergia dintre aceste două molecule bio-active (complexul R-ELF) cu rol in susținerea sănătății osteo-articulare, a fost descoperită și studiată îndelung de oamenii de știința, din laboratoarele grupului Naidu.

Brevete US: 7601689 / 8003603 / 8968726 / 9181536

Caracteristicile produsului

Aprobat pentru sportivi

Informed-Choice este un program terț independent de asigurare a calității, ce servește industria nutriției sportive. Fiecare lot de OsteoDenx® este testat pentru substanțe interzise; produsele sunt supuse unor testări riguroase, la un laborator acreditat ISO17025, pentru a oferi cel mai înalt nivel de asigurare că aceste produse sunt sigure pentru sportivi.

Rezultate dovedite clinic

Într-un studiu clinic uman, omologat, randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo, derulat pe o perioada de 6 luni, participanții suplimentați cu R-ELF (activ în OsteoDenx®) au experimentat o creștere semnificativă statistic a formării țesutului osos, optimizarea resorbției osoase și o îmbunătățire a confortul articulației.

Suport total pentru oase și articulații

OsteoDenx® este o bio-realimentare unică dovedită clinic care conferă sprijin întregului sistem scheletic. Funcționează diferit față de alte suplimente generice de vitamine sau minerale. Doar OsteoDenx® consolidează mecanismele înnăscute ale organismului pentru a ajuta natural la formarea țesutului osos sănătos și la mobilitatea optimă a articulațiilor.

Tehnologie brevetată

OsteoDenx® este singura formulă osoasă și articulară ce conține complexul Syno-PORTIN®, un sistem nou de livrare țintă a nutrienților, formulă protejată de mai multe brevete americane. Această formulă unică conține un amestec sinergic de proteine din lapte (R-ELF), fito-antioxidanți, peptide de colagen, vitamine și minerale esențiale - care oferă beneficii maxime pentru sănătate.

Formula 100% naturală

OsteoDenx® este fabricat numai din ingrediente naturale de calitate superioară. Formula nu conține lactoză, gluten sau soia. Complexul R-ELF din OsteoDenx® este izolat din laptele pur provenit de la vaci de lapte sănătoase. Guvernul din Noua Zeelandă certifică că aceste vaci sunt crescute fără hormoni, fără antibiotice, fără OMG, netransgenice, in aer liber (pășuni verzi), într-un mediu curat.

Potrivit pentru adulți

OsteoDenx® poate fi consumat în siguranță de toți adulții. Dozajul recomandat poate fi ajustat în funcție de dieta, stilul de viață și nevoile specifice ale unei persoane. Dacă o persoană este sensibilă sau alergică la oricare dintre ingredientele produsului sau are vreo afecțiune sau îngrijorare medicală, ar trebui să consulte medicul sau specialistul înainte de a lua orice supliment alimentar.

Video - OsteoDenx®

Produsele noastre se pot găsi și în farmaciile "Pharma Care"

Produsele noastre se pot găsi și în farmaciile "Pharma Care"