Dacă produsele noastre revoluționare te-au cucerit, alătură-te acum echipei noastre! Fii parte dintr-un program exclusiv de afaceri! Biodart iți oferă un model clasic de afaceri cu amănuntul sau cu ridicata, atractiv prin simplitate și potențialul de câștig. Cu cât mai mult cumperi cu atât mai mult economisești. Cu cât mai mult vinzi cu atât mai mult câștigi. În plus, ai mai multe opțiuni de colaborare cu noi. Te poți alătura într-una din cele două variante: în calitate de Revânzător sau în calitate de Reprezentant/Ambasador. Formalitățile de inregistrare sunt simple, planul de afaceri nu este complicat și poți să desfasori in continuare, făra restricții și alte activități/afaceri.

Cine este un Revânzător?

Un Revânzător este o companie de servicii medicale, un profesionist/specialist de servicii medicale sau îngrijire, cum ar fi o clinică, farmacie, centru de sănătate/recuperare, magazin de vitamine, sală de sport, etc. Revânzătorii vor avea acces la gama noastră unică de produse de bio-realimentare pe care le pot folosi pentru a ajuta la îmbunătățirea sănătății pacienților și/sau clienților lor.

 

Un Revânzător cumpără produsele noastre în cantități prestabilite, la preț en-gros și apoi le vinde consumatorilor la prețul de vânzare cu amănuntul.

Cum devin Revânzător?

1. Vă rugăm să completați și să trimiteți formularul de Revânzător furnizat mai jos. La primirea formularului, Biodart va examina cererea dvs.

2. Dacă veți fi selectat ca Revânzător Biodart, atunci veți obține acces la documentația exclusivă și la prețurile en-gros, fie prin corespondența directă cu noi, fie accesând portalul Distribuitor Biodart.

Cine este un Reprezentant?

Un Reprezentant este o persoană motivată, pasionată si preocupată de sănătate, capabilă să promoveze și/sau să vândă linia revoluționară de produse "bioQuad Bio-Replenishment®" din portofoliul nostru de produse.

 

Obiectivul unui Reprezentant este educarea consumatorilor și stabilirea relațiilor cu vânzătorii pentru a distribui linia noastră de produse. De asemenea, reprezentantul poate vinde direct consumatorilor.

Cum devin Reprezentant?

1. Vă rugăm să contactați Biodart prin telefon (+40 756 034 038) sau prin e-mail (contact@biodart.ro) pentru a afla mai multe despre Programul Ambasador Biodart.

2. acă veți fi selectat ca Reprezentant Biodart, atunci veți obține acces la documentația exclusivă și la prețurile en-gros, fie prin corespondența directă cu noi, fie accesând portalul Reprezentant Biodart.

Vă rugăm să rețineți: pentru a obține accesul de conectare, trebuie mai întâi să vă înscrieți și să deveniți Revânzător sau Reprezentant Biodart înregistrat. Pentru a vă înregistra, urmați instrucțiunile „Cum să devin un Revânzător" sau „Cum să devin un Reprezentant" furnizate mai sus. Fără înregistrare nu puteți accesa portalul Revânzător sau Reprezentant Biodart. Nu ezitați să ne contactați la contact@biodart.ro dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență pentru înregistrare. Mulțumesc!

Formular de Revânzător

Vă rugăm să completați toate secțiunile (*Obligatoriu)

Thanks!
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required