Sold out

Inclusiv TVA

Plătește în siguranță cu

 • Descriere
 • Date suplimentare
 • FAQ
 • Contact

Lactoferrin Gold 1.8® este primul supliment nutritiv pe bază de lactoferină, multi-brevetat, ultra-pur și bio-funcțional de pe piață. Doar lactoferina din Lactoferrin Gold 1.8® este supusă procesului de extracție brevetat de “Treatment for Contaminant Reduction” TCR (Tratament în vederea Reducerii Contaminanților), rezultând o proteină extrem de puternică și de pură. Formula unică este în continuare consolidată cu un amestec sinergic de co-factori, vitamine și minerale - în doze și proporții optime - pentru a potența lactoferina-(TCR) și a oferi beneficii maxime pentru sănătate.

Specificații

 • Fiecare cutie conține 30 de capsule
 • (2 blistere cu 15 capsule per blister)

 

Beneficii pentru sănătate*

 • Întărește răspunsul imun nativ*
 • Susține sănătatea tractului intestinal*
 • Asigură o activitate prebiotică susținută*
 • Asigură puternice beneficii antioxidante*
 • Restabilește în mod natural echilibrul probioticelor *

 

 

Certificare Informed-Sport

Informed-Sport este un program terț independent de asigurare a calității care servește industria nutriției sportive. Fiecare lot de Lactoferrin Gold 1.8® este testat pentru substanțe interzise în cadrul Programului Informed-Sport; produsele sunt supuse unor testări riguroase la un laborator acreditat ISO17025 pentru a oferi cel mai înalt nivel de asigurare că aceste produse sunt sigure pentru sportivi.

Mod de utilizare:

Consumați zilnic 1 (una) capsulă pe cale orală cu sau fără alimente. In prima lună de utilizare se poate administra o doză dublă, respectiv 2 capsule/zi.

Condiții de depozitare:

A nu se expune la căldură excesivă, umiditate sau lumina directă a soarelui.

A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și rece, în ambalajul original.

Atenționări:

Dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente, dacă sunteți gravidă sau alăptați consultați un medic înainte de a lua acest supliment sau orice alt supliment alimentar.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

 Știința din spatele Lactoferrin Gold 1.8®

Ce este Lactoferina?

Lactoferina (LF) este o glicoproteină care leagă metalele și care este sintetizată în mod normal in interiorul organismelor tuturor mamiferelor, inclusiv a oamenilor. Este un produs cu o singură genă („bio-realimentare”) care reglează diferite căi fiziologice importante, ceea ce îl face esențial pentru viață.

Ce sunt bio-realimentările?

Moleculele de bio-realimentare sunt molecule de reglare active, care sunt sintetizate natural în interiorul corpului. În schimb, cele mai multe vitamine, minerale, extracte de plante etc. sunt produse IN AFARA corpului.

Care este rolul Lactoferinei în organism?

Lactoferina este o bio-realimentare multi-funcțională; rolul său principal este de a asigura protecția totală a organismului (apărarea înnăscută a gazdei) și de a menține o fiziologie sănătoasă (regularitate).

De ce are organismul nostru nevoie de suplimentarea Lactoferinei?

Obiceiurile noastre alimentare și de lucru zilnice, stresul și mediul înconjurător, stilul nostru modern de viață, epuizează și compromit apărarea noastră înnăscută. Rezultatul - o susceptibilitate crescută la infecții, neregularitate și durere. Re-alimentarea corpului cu LF (supliment) ar putea oferi un echilibru apărării înnăscute.

De ce Lactoferrin Gold 1.8®?

Care sunt avantajele administrării Lactoferrin Gold 1.8®?

Lactoferrin Gold 1.8® este o re-alimentare nutraceutică pentru sănătatea, regularitatea și echilibrul total al organismului. Beneficiile specifice pentru sănătate includ stimularea florei intestinale benefice, protecția împotriva agenților patogeni nocivi, activitatea antioxidantă prelungită și contribuirea la modularea răspunsurilor imune.

Ce este unic la Lactoferrin Gold 1.8®?

Spre deosebire de orice suplimente de lactoferină produse din proteine din zer și / sau colostru Lactoferrin Gold 1.8® este derivat direct din laptele de vacă obținut dintr-o regiune geografică fără boli. Vacile nu sunt tratate cu organisme modificate genetic (OMG); laptele pe care îl produc este fără antibiotice, fără hormoni, certificat cușer și halal. Produsul este adus în continuare la ultra-puritate pentru a spori bio-disponibilitatea și funcționalitatea lactoferinei folosind o tehnologie brevetată.

Care este povestea din spatele mărcii comerciale - Lactoferrin Gold 1.8®?

Puritatea, bio-disponibilitatea și funcționalitatea Lactoferinei (LF) sunt criteriile esențiale pentru o suplimentare adecvată. Izolarea LF din lapte sănătos (certificat federal ca fiind liber de pesta, boala vacii nebune și alte boli) stabilește primul standard de aur. Procesarea bazată pe o tehnologie non-termică pentru prevenirea denaturizării proteice în timpul purificării LF din lapte stabilește al doilea standard de aur. În cele din urmă, o altă tehnologie (în curs de brevetare) care asigura cea mai înaltă puritate, bio-disponibilitate maximă și funcționalitate optimă pentru proteina LF, stabilește cel de-al treilea standard de aur. Pe baza unei valori medii zilnice sugerate, o doză zilnică de 60 mg de LF înseamnă un consum lunar de 1,8 grame. Lactoferrin Gold 1.8® este suma standardelor de aur menționate mai sus.

Lactoferrin Gold 1.8® - Instrucțiuni de utilizare

Care este doza recomandată pentru Lactoferrin Gold 1.8®?

O singură capsulă de 60 mg / zi este doza recomandată ca parte a realimentării obișnuite la un individ cu o stare de sănătate normală. Cu toate acestea, în funcție de stilul de viață, vârsta și starea de sănătate, creșterea dozei la 2 sau 3 capsule pe zi ar putea fi benefică pentru anumite categorii de persoane.

Lactoferrin Gold 1.8® trebuie luat cu alimente sau pe stomacul gol? în timpul zilei sau la culcare?

Lactoferrin Gold 1.8® se poate administra in orice moment al zilei cu sau fără alimente.

Lactoferrin Gold 1.8® poate fi consumat concomitent cu alte suplimente alimentare?

Da. De fapt, Lactoferrin Gold 1.8® constituie o nutriție esențială pentru sănătatea generală a corpului, inclusiv pentru menținerea unui tract gastro-intestinal sănătos. Prin urmare, Lactoferrin Gold 1.8® ajută absorbția intestinală avand efecte benefice si pentru sintetizarea altor suplimente alimentare.

 Lactoferrin Gold 1.8® nu trebuie administrată cu anumite tipuri de medicamente?

Lactoferina este prezentă în toate fluidele și secrețiile corpului nostru fiind pregătită pentru orice expunere și interacțiuni la medicamente, indiferent de suplimentarea Lactoferrin Gold 1.8®. Dacă o persoană are o afecțiune medicală (se afla în cadrul unui tratament medicamentos), este recomandabil să consulte medicul înainte de a consuma acest supliment sau orice alt supliment.

Lactoferrin Gold 1.8® poate fi administrată împreună cu băuturi alcoolice?

Nu. Cu toate acestea, Lactoferrin Gold 1.8® poate fi consumat cu cel puțin 12 ore înainte sau după consumul de băuturi alcoolice.

Lactoferrin Gold 1.8® poate fi consumat împreună cu băuturi sau alimente calde?

Nu recomandăm. Deși Lactoferrin Gold 1.8® este stabilă la temperaturi de pasteurizare nu este bine să consumăm acest supliment proteic cu alimente calde.

 

Siguranță Lactoferrin Gold 1.8®

Care sunt efectele secundare ale administrării de Lactoferrin Gold 1.8®?

Nu s-au raportat efecte secundare urmare a administării de Lactoferrin Gold 1.8®. Cu toate acestea, dacă se observă un disconfort consumând Lactoferrin Gold 1.8®, opriți imediat administrarea și consultați medicul sau specialistul.

Persoanele cu intoleranță la lactoză pot lua Lactoferrin Gold 1.8®?

Da. Nu există lactoză în Lactoferrin Gold 1.8®.

Persoanele cu alergie la proteine din lapte pot lua Lactoferrin Gold 1.8®?

Da. Proteinele din lapte care sunt asociate cu reacțiile alergice sunt: cazeina, derivații de cazeină (pe bază de sodiu și / sau calciu), lactalbumina, beta-lactoglobulina și albumina serică bovină. LF nu aparține acestui grup de alergeni din lapte. Din câte știm, nu au fost raportate niciun fel de reacții alergice la proteine din lapte mediate sau asociate cu LF, la subiecți umani. Cu toate acestea, dacă persoana suferă de vreo afecțiune medicală (inclusiv orice alergie la proteinele din lapte), este recomandabil să se consulte cu medicul sau specialistul înainte de a consuma acest supliment sau orice alt supliment alimentar.

Persoanele cu intoleranță la gluten și / sau soia pot lua Lactoferrin Gold 1.8®?

Da. Nu există gluten sau soia în Lactoferrin Gold 1.8®.

Femeile însărcinate pot lua Lactoferrin Gold 1.8®?

Da. Anemia indusă de deficiență de fier este frecventă în timpul sarcinii. Lactoferrin Gold 1.8® ar putea ajuta absorbția fierului și ar stimula apărarea imunității. De fapt, o doză crescută zilnică de Lactoferrin Gold 1.8® (120 mg, adică 2 capsule) ar putea oferi un beneficiu pentru sănătate femeilor însărcinate. Cu toate acestea, dacă persoana are vreo afecțiune medicală sau este insărcinată, este recomandabil să consulte medicul înainte de a consuma acest produs sau orice alt supliment.

Copiii pot lua Lactoferrin Gold 1.8®?

Da. Este important ca dietele zilnice ale copiilor cu vârsta peste 4 ani să fie completate cu Lactoferrin Gold 1.8®. Ca o proteină de legare a fierului, lactoferina ajută la absorbția intestinală a fierului - un factor de hrănire vital pentru creșterea și dezvoltarea copiilor. Cu toate acestea, este recomandabil să consultați medicul înainte de a administra copilului acest supliment sau a orice alt supliment alimentar.

Copiii cu vârsta sub 4 ani pot lua Lactoferrin Gold 1.8®?

Nu se recomandă. Deși, lactoferina este considerată ca o nutraceutică esențială pentru sugari și copii sub vârsta de 4 ani și este adăugată la mai multe formule pentru sugari din întreaga lume (din 1986); această suplimentare alimentară este reglementată de autoritațile de resort din țările respective.

Vă mulțumim pentru interesul dvs. pentru Biodart-Wellness SRL și produsele noastre! Pentru un răspuns rapid la multe dintre întrebările dvs., vă rugăm să consultați secțiunea noastră de întrebări frecvente (FAQ). Dacă nu găsiți răspunsul la întrebarea dvs., atunci puteți ajunge la noi într-unul din următoarele moduri:

Telefon

Serviciu clienți
L-V: 9:00 - 17:00
+40 722 339 259

Adresa

Veteco Interservices SRL
Piata Presei Libere nr. 1, Piața Presei Libere 1, București 014034

Email

office@biodart.ro

Descriere

Lactoferrin Gold 1.8® este primul supliment nutritiv pe bază de lactoferină, multi-brevetat, ultra-pur și bio-funcțional de pe piață. Doar lactoferina din Lactoferrin Gold 1.8® este supusă procesului de extracție brevetat de “Treatment for Contaminant Reduction” TCR (Tratament în vederea Reducerii Contaminanților), rezultând o proteină extrem de puternică și de pură. Formula unică este în continuare consolidată cu un amestec sinergic de co-factori, vitamine și minerale - în doze și proporții optime - pentru a potența lactoferina-(TCR) și a oferi beneficii maxime pentru sănătate.

 

Specificații

-Fiecare cutie conține 30 de capsule

-(2 blistere cu 15 capsule per blister)

Beneficii pentru sănătate* 

-Întărește răspunsul imun nativ*

-Susține sănătatea tractului intestinal*

-Asigură o activitate prebiotică susținută*

-Asigură puternice beneficii antioxidante*

-Restabilește în mod natural echilibrul probioticelor *

Recomandat de atleti

+ Produs Certificat

Date suplimentare

Mod de utilizare:

Consumați zilnic 1 (una) capsulă pe cale orală cu sau fără alimente. In prima lună de utilizare se poate administra o doză dublă, respectiv 2 capsule/zi.

Condiții de depozitare:

A nu se expune la căldură excesivă, umiditate sau lumina directă a soarelui.

A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și rece, în ambalajul original.

Atenționări:

Dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente, dacă sunteți gravidă sau alăptați consultați un medic înainte de a lua acest supliment sau orice alt supliment alimentar.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

FAQ

Utilizare recomandata
Luați 1 (UNA) capsula pe gura zilnic cu sau fara alimente, de preferinta la culcare. Luati dubla portie in prima luna de utilizare.
 
Depozitare
Nu vă expuneti la caldura excesiva, umiditate sau lumina directa a soarelui.
Pastrati la temperatura camerei, in loc uscat si rece.
 
Avertismente
Dacă sunteti alergic la oricare dintre aceste ingrediente, sunteti gravida sau alaptati consultati un medic inainte de a lua acest sau orice alt supliment alimentar. A nu se lasa la indemana copiilor.

 Știința din spatele Lactoferrin Gold 1.8®

Ce este Lactoferina?

Lactoferina (LF) este o glicoproteină care leagă metalele și care este sintetizată în mod normal in interiorul organismelor tuturor mamiferelor, inclusiv a oamenilor. Este un produs cu o singură genă („bio-realimentare”) care reglează diferite căi fiziologice importante, ceea ce îl face esențial pentru viață.

Ce sunt bio-realimentările?

Moleculele de bio-realimentare sunt molecule de reglare active, care sunt sintetizate natural în interiorul corpului. În schimb, cele mai multe vitamine, minerale, extracte de plante etc. sunt produse IN AFARA corpului.

Care este rolul Lactoferinei în organism?

Lactoferina este o bio-realimentare multi-funcțională; rolul său principal este de a asigura protecția totală a organismului (apărarea înnăscută a gazdei) și de a menține o fiziologie sănătoasă (regularitate).

De ce are organismul nostru nevoie de suplimentarea Lactoferinei?

Obiceiurile noastre alimentare și de lucru zilnice, stresul și mediul înconjurător, stilul nostru modern de viață, epuizează și compromit apărarea noastră înnăscută. Rezultatul - o susceptibilitate crescută la infecții, neregularitate și durere. Re-alimentarea corpului cu LF (supliment) ar putea oferi un echilibru apărării înnăscute.

De ce Lactoferrin Gold 1.8®?

Care sunt avantajele administrării Lactoferrin Gold 1.8®?

Lactoferrin Gold 1.8® este o re-alimentare nutraceutică pentru sănătatea, regularitatea și echilibrul total al organismului. Beneficiile specifice pentru sănătate includ stimularea florei intestinale benefice, protecția împotriva agenților patogeni nocivi, activitatea antioxidantă prelungită și contribuirea la modularea răspunsurilor imune.

Ce este unic la Lactoferrin Gold 1.8®?

Spre deosebire de orice suplimente de lactoferină produse din proteine din zer și / sau colostru Lactoferrin Gold 1.8® este derivat direct din laptele de vacă obținut dintr-o regiune geografică fără boli. Vacile nu sunt tratate cu organisme modificate genetic (OMG); laptele pe care îl produc este fără antibiotice, fără hormoni, certificat cușer și halal. Produsul este adus în continuare la ultra-puritate pentru a spori bio-disponibilitatea și funcționalitatea lactoferinei folosind o tehnologie brevetată.

Care este povestea din spatele mărcii comerciale - Lactoferrin Gold 1.8®?

Puritatea, bio-disponibilitatea și funcționalitatea Lactoferinei (LF) sunt criteriile esențiale pentru o suplimentare adecvată. Izolarea LF din lapte sănătos (certificat federal ca fiind liber de pesta, boala vacii nebune și alte boli) stabilește primul standard de aur. Procesarea bazată pe o tehnologie non-termică pentru prevenirea denaturizării proteice în timpul purificării LF din lapte stabilește al doilea standard de aur. În cele din urmă, o altă tehnologie (în curs de brevetare) care asigura cea mai înaltă puritate, bio-disponibilitate maximă și funcționalitate optimă pentru proteina LF, stabilește cel de-al treilea standard de aur. Pe baza unei valori medii zilnice sugerate, o doză zilnică de 60 mg de LF înseamnă un consum lunar de 1,8 grame. Lactoferrin Gold 1.8® este suma standardelor de aur menționate mai sus.

Lactoferrin Gold 1.8® - Instrucțiuni de utilizare

Care este doza recomandată pentru Lactoferrin Gold 1.8®?

O singură capsulă de 60 mg / zi este doza recomandată ca parte a realimentării obișnuite la un individ cu o stare de sănătate normală. Cu toate acestea, în funcție de stilul de viață, vârsta și starea de sănătate, creșterea dozei la 2 sau 3 capsule pe zi ar putea fi benefică pentru anumite categorii de persoane.

Lactoferrin Gold 1.8® trebuie luat cu alimente sau pe stomacul gol? în timpul zilei sau la culcare?

Lactoferrin Gold 1.8® se poate administra in orice moment al zilei cu sau fără alimente.

Lactoferrin Gold 1.8® poate fi consumat concomitent cu alte suplimente alimentare?

Da. De fapt, Lactoferrin Gold 1.8® constituie o nutriție esențială pentru sănătatea generală a corpului, inclusiv pentru menținerea unui tract gastro-intestinal sănătos. Prin urmare, Lactoferrin Gold 1.8® ajută absorbția intestinală avand efecte benefice si pentru sintetizarea altor suplimente alimentare.

 Lactoferrin Gold 1.8® nu trebuie administrată cu anumite tipuri de medicamente?

Lactoferina este prezentă în toate fluidele și secrețiile corpului nostru fiind pregătită pentru orice expunere și interacțiuni la medicamente, indiferent de suplimentarea Lactoferrin Gold 1.8®. Dacă o persoană are o afecțiune medicală (se afla în cadrul unui tratament medicamentos), este recomandabil să consulte medicul înainte de a consuma acest supliment sau orice alt supliment.

Lactoferrin Gold 1.8® poate fi administrată împreună cu băuturi alcoolice?

Nu. Cu toate acestea, Lactoferrin Gold 1.8® poate fi consumat cu cel puțin 12 ore înainte sau după consumul de băuturi alcoolice.

Lactoferrin Gold 1.8® poate fi consumat împreună cu băuturi sau alimente calde?

Nu recomandăm. Deși Lactoferrin Gold 1.8® este stabilă la temperaturi de pasteurizare nu este bine să consumăm acest supliment proteic cu alimente calde.

 

Siguranță Lactoferrin Gold 1.8®

Care sunt efectele secundare ale administrării de Lactoferrin Gold 1.8®?

Nu s-au raportat efecte secundare urmare a administării de Lactoferrin Gold 1.8®. Cu toate acestea, dacă se observă un disconfort consumând Lactoferrin Gold 1.8®, opriți imediat administrarea și consultați medicul sau specialistul.

Persoanele cu intoleranță la lactoză pot lua Lactoferrin Gold 1.8®?

Da. Nu există lactoză în Lactoferrin Gold 1.8®.

Persoanele cu alergie la proteine din lapte pot lua Lactoferrin Gold 1.8®?

Da. Proteinele din lapte care sunt asociate cu reacțiile alergice sunt: cazeina, derivații de cazeină (pe bază de sodiu și / sau calciu), lactalbumina, beta-lactoglobulina și albumina serică bovină. LF nu aparține acestui grup de alergeni din lapte. Din câte știm, nu au fost raportate niciun fel de reacții alergice la proteine din lapte mediate sau asociate cu LF, la subiecți umani. Cu toate acestea, dacă persoana suferă de vreo afecțiune medicală (inclusiv orice alergie la proteinele din lapte), este recomandabil să se consulte cu medicul sau specialistul înainte de a consuma acest supliment sau orice alt supliment alimentar.

Persoanele cu intoleranță la gluten și / sau soia pot lua Lactoferrin Gold 1.8®?

Da. Nu există gluten sau soia în Lactoferrin Gold 1.8®.

Femeile însărcinate pot lua Lactoferrin Gold 1.8®?

Da. Anemia indusă de deficiență de fier este frecventă în timpul sarcinii. Lactoferrin Gold 1.8® ar putea ajuta absorbția fierului și ar stimula apărarea imunității. De fapt, o doză crescută zilnică de Lactoferrin Gold 1.8® (120 mg, adică 2 capsule) ar putea oferi un beneficiu pentru sănătate femeilor însărcinate. Cu toate acestea, dacă persoana are vreo afecțiune medicală sau este insărcinată, este recomandabil să consulte medicul înainte de a consuma acest produs sau orice alt supliment.

Copiii pot lua Lactoferrin Gold 1.8®?

Da. Este important ca dietele zilnice ale copiilor cu vârsta peste 4 ani să fie completate cu Lactoferrin Gold 1.8®. Ca o proteină de legare a fierului, lactoferina ajută la absorbția intestinală a fierului - un factor de hrănire vital pentru creșterea și dezvoltarea copiilor. Cu toate acestea, este recomandabil să consultați medicul înainte de a administra copilului acest supliment sau a orice alt supliment alimentar.

Copiii cu vârsta sub 4 ani pot lua Lactoferrin Gold 1.8®?

Nu se recomandă. Deși, lactoferina este considerată ca o nutraceutică esențială pentru sugari și copii sub vârsta de 4 ani și este adăugată la mai multe formule pentru sugari din întreaga lume (din 1986); această suplimentare alimentară este reglementată de autoritațile de resort din țările respective.

Contacteaza-ne

Vă mulțumim pentru interesul dvs. pentru Biodart-Wellness SRL și produsele noastre! Pentru un răspuns rapid la multe dintre întrebările dvs., vă rugăm să consultați secțiunea noastră de întrebări frecvente (FAQ). Dacă nu găsiți răspunsul la întrebarea dvs., atunci puteți ajunge la noi într-unul din următoarele moduri:

Telefon

Serviciu clienți
L-V: 9:00 - 17:00
+40 722 339 259

Adresa

Veteco Interservices SRL
Piata Presei Libere nr. 1, Piața Presei Libere 1, București 014034

Email

office@biodart.ro

Produsele noastre se pot găsi și în farmaciile "Pharma Care"

Produsele noastre se pot găsi și în farmaciile "Pharma Care"