Gel de curățare mâini Perfect Care, cu aloe vera, 70% alcool - 500 ml

Utilizat pentru dezinfecția igienică și chirurgicală a mâinilor prin frecare. Combină efectul antimicrobian cu proprietăți excelente de protecție și ingrijire a pielii, prevenind uscarea și crăparea mâinilor. Este un produs ideal pentru utilizări frecvente deoarece are o acțiune rapidă și nu lasă pielea lipicioasă după utilizare.

Beneficii Gel de curățare mâini Perfect Care, cu aloe vera, 70% alcool - 500 ml

Se aplică 3 ml gel pe mâini și se freacă timp de 30 de secunde până la evaporarea completă a lichidului.

Syno-PORTIN®

Syno-PORTIN®, componenta bio-activă de bază a OsteoDenx®, este un complex multi-funcțional protejat de brevete, ce conține tehnologia R-ELF, o tehnologie inovatoare, dovedită clinic. Aceată formulă de bio-realimentare conține un amestec sinergic de Lactoferină îmbogățită cu Ribonuclează (R-ELF), peptide de colagen, vitamine specifice osoase (D3, K1 și folat), minerale (cupru, magneziu și seleniu), Boswellia și Resveratrol, pentru a oferi un suport osteo-articular avansat*.

COMPLEXUL BIOACTIV MULTIPATENTAT R-ELF

Lactoferina (LF) și ribonucleaza (RNase) co-există în lapte și alte fluide biologice și sunt molecule de reglare esențiale în diferite căi fiziologice. Din perspectiva metabolismului osos, ambele proteine generează efecte în mod individual, ca agenți anabolici (formare de os și cartilaj) și ca agenți anti-resorbție în timpul procesului de îmbătrânire, bolilor și proceselor de recuperare.

Sinergia dintre aceste două molecule bio-active (complexul R-ELF) cu rol in susținerea sănătății osteo-articulare, a fost descoperită și studiată îndelung de oamenii de știința, din laboratoarele grupului Naidu.

Brevete US: 7601689 / 8003603 / 8968726 / 9181536

Caracteristicile produsului

Flacon cu capac - 500 ml

Informed-Choice este un program terț independent de asigurare a calității, ce servește industria nutriției sportive. Fiecare lot de OsteoDenx® este testat pentru substanțe interzise; produsele sunt supuse unor testări riguroase, la un laborator acreditat ISO17025, pentru a oferi cel mai înalt nivel de asigurare că aceste produse sunt sigure pentru sportivi.

Ingrediente

Într-un studiu clinic uman, omologat, randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo, derulat pe o perioada de 6 luni, participanții suplimentați cu R-ELF (activ în OsteoDenx®) au experimentat o creștere semnificativă statistic a formării țesutului osos, optimizarea resorbției osoase și o îmbunătățire a confortul articulației.

Suport total pentru oase și articulații

OsteoDenx® este o bio-realimentare unică dovedită clinic care conferă sprijin întregului sistem scheletic. Funcționează diferit față de alte suplimente generice de vitamine sau minerale. Doar OsteoDenx® consolidează mecanismele înnăscute ale organismului pentru a ajuta natural la formarea țesutului osos sănătos și la mobilitatea optimă a articulațiilor.

Produsele noastre se pot găsi și în farmaciile "Pharma Care"

Produsele noastre se pot găsi și în farmaciile "Pharma Care"